Welkom bij de Informatie Manager van PMZ project management.

E-mail adres:
Wachtwoord:
   
 

Voor het inloggen op deze site is het noodzakelijk uw cookies in uw browser aan te hebben staan, of deze te accepteren.

Geen gebruikernaam en wachtwoord?
PMZ stelt de informatiemanager gratis beschikbaar bij uitvoering van een project.
Hierbij geven wij u een korte uitleg over het doel van dit handige stuk gereedschap bij het uitwisselen van informatie.

Kennismaken?
Als u ons per e-mail uw gegevens stuurt maken wij een tijdelijk wachtwoord voor u aan zodat u kunt kennismaken met de mogelijkheden.

Online samenwerken
Tijdens de uitvoering van projecten werkt PMZ vaak intensief samen met medewerkers van de opdrachtgever en andere organisaties, zoals architecten, constructeurs en andere leveranciers van kennis, diensten of producten.

Daarbij is het belangrijk dat informatie op een makkelijke en efficiënte manier kan worden uitgewisseld. Het is ook van groot belang dat alle betrokken partijen van dezelfde informatie gebruik maken.

De informatie manager van PMZ biedt uitstekende mogelijkheden om informatie te delen vanuit een centrale informatiebron die via het internet toegankelijk is.

Gebruik via de Internet Explorer
Het systeem is een webapplicatie die online gebruikt kan worden door iedereen met een internetaansluiting en een moderne webbrowser. Gebruikers kunnen bestanden uploaden en downloaden en communiceren via het ingebouwde forum.

Projecten en gebruikers
In de informatie manager is het project is opgedeeld in een aantal delen. Dat is nodig om vertrouwelijke informatie zoals budgetten, offertes, e.d. te scheiden van algemene en technische informatie. PMZ is beheerder van het systeem. Wij melden gebruikers aan, en verlenen gebruikers toegang. Het systeem is uitstekend beveiligd tegen ongewild gebruik.